Αθλητικά
Εξώδικο εννέα πρώην παικτών του Ηρακλή

Εξώδικο εννέα πρώην παικτών του Ηρακλή

  • 13 Σεπτεμβρίου 2012, 20:16

Παράνομη χαρακτηρίζουν την τοποθέτηση του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής εννέα πρώην παίκτες του «Γηραιού», με εξώδικο που απέστειλαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Οι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αποφάσεις επιτροπών της ΕΠΟ και πολιτικών δικαστηρίων για χρήματα που ουδέποτε τους κατέβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ αναφέρονται στη συγχώνευση της ομάδας με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και τη μετονομασία σε ΑΕΠ Ηρακλής, την οποία θεωρούν παράνομη. Επίσης παράνομη θεωρούν και την απόφαση για την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ηρακλής στη Football League χωρίς να διευκρινίζεται η νομική της υπόσταση, το ΑΦΜ κ.ά., ενώ ζητούν την απόφαση του οργάνου ή των οργάνων της ΕΠΟ που ενέκρινε τη συγχώνευση και με ποιο ΑΦΜ και ποια νομική μορφή μετείχε η ομάδα στη Football League 2.

Τέλος, προειδοποιούν για ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, προσφυγή στην ΕΕΑ και καταγγελίες στη FIFA. Το εξώδικο έχει παραλήπτες την ΕΠΟ, τη Football League, τη Super League, την ΕΕΑ τον υφυπουργό Αθλητισμού, τη FIFA, τη NOVA, τον ΟΠΑΠ και τον ΠΣΑΠ από τους πρώην παίκτες του Ηρακλή Παπαστεριανό, Γιάκομπ, Μάρα, Σουάρες, Αραμπατζή, Κυργιαζή, Γκαρσία, Τσίτα και Μπαντή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron