Editorial
Άλλο ΔΗΜΑΡ κι άλλο... ζυμάρ!

Άλλο ΔΗΜΑΡ κι άλλο... ζυμάρ!

  • 13 Σεπτεμβρίου 2012, 09:23

Ήταν μόλις χθες που αυτό το "λουλούδι της επανάστασης", η ροζ πασιονάρα κυρία Ρεπούση, πρότεινε μέσα από το τηλεοπτικό στούντιο που την φιλοξενούσε "να φύγουμε επιτέλους από την λογική των κόκκινων γραμμών" (sic).

Σήμερα, επίσης ως καλεσμένος μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, ο κύριος Μαρκόπουλος των Ανεξαρτήτων, εκτός του ότι μας πληροφόρησε ότι είναι στην Πολιτική από τα δώδεκά του έτη (sic), στην εκφορά του λόγου του δήλωσε πως δεν του αρέσει η συγκεκριμένη φρασεολογία περί "κόκκινων γραμμών".

Ακούστε αγαπητοί, είτε τις πούμε κόκκινες είτε πράσινες ή μπλε, σημασία έχει το είδος των γραμμών που η τρικομματική θέτει. Αν δηλαδή είναι ευθείες ή κατσαρές, σαν τις τρίχες που κατά καιρούς μας αραδιάζετε, νομίζοντας ότι ο στόμαχος του εργαζόμενου χορταίνει μ' ελάχιστα και... γραμμώνεται αναλόγως εν είδει καλογυμνασμένου αρσενικού μοντέλου.

(Ο ένας στα 15 χρόνια του έκανε αντίσταση στου Γερμανούς, ο άλλος στα 12 ήταν ήδη πολιτικός! Ρε μήπως και είμαι εντελώς άχρηστος, που μέχρι τα 18 μου το μόνο που είχα πετύχει ήταν μια είσοδο στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών, καμιά δεκαριά τραγουδάκια στην κιθάρα μου και μια ντουζίνα κοριτσάκια που έψαχναν την παρθενιά τους; Ήμαρτον!)

 

Πάνος Γιαννάκαινας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron