Αθλητικά
Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη φανέλα της περιόδου 2012 - 2013

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη φανέλα της περιόδου 2012 - 2013

  • 10 Σεπτεμβρίου 2012, 20:32

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη μπουτίκ των «ερυθρόλευκων», η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τη φανέλα που θα ενδυθούν οι αθλητές της την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι δύο εφετινές μεταγραφές του πρωταθλητή Ευρώπης, Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Μαυροειδής, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους περίπου 300 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στη μπουτίκ του συλλόγου.

«Κρατήσαμε το βασικό κορμό, ενώ είμαστε και νεανική ομάδα. Όλοι θα θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας κι Ευρώπης. Πήραμε τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου, σε θέσεις που είχαμε ανάγκη. Με την έλευσή τους θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν» τόνισε ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, Βασίλης Σπανούλης.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε «χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό, στον πρωταθλητή Ευρώπης. Οταν σου κάνει πρόταση η ομάδα που πήρε την Ευρωλίγκα δεν μπορείς να αρνηθείς. Προετοιμαζόμαστε 20 ημέρες κι έχω προσαρμοστεί, αφού οι περισσότεροι γνωριζόμαστε απ' την εθνική ομάδα».

Παρά τον πρότερο... «πράσινο» αθλητικό βίο του, ο Στράτος Περπέρογλου έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού. «Γνώριζα τα περισσότερα από τα παιδιά. Μίλησα με τον Βασίλη (Σπανούλη) και μου εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, το κλίμα, η οργάνωση. Ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα», αιτιολόγησε την απόφασή του να αλλάξει «στρατόπεδο». Όσο για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι της νέας ομάδας του; «Είναι πολύ θετικό για εμένα. Περίμενα ότι ο κόσμος θα είναι δύσπιστος απέναντί μου. Μέσα από το παιχνίδι και την απόδοσή μου θα προσπαθήσω να κερδίσω την εκτίμησή του».

Ερωτηθείς για το πώς φαντάζεται την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι εύκολο: «Δεν θα είμαι επιθυμητός, αυτό είναι αναμενόμενο. Είμαι, όμως, επαγγελματίας. Ο Βασίλης (Σπανούλης) μου είπε πώς ένιωθε την πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να κλείσω τα αφτιά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron