Αθλητικά
Πρώτη νίκη για Ρεάλ, το απόλυτο η Μπαρτσελόνα

Πρώτη νίκη για Ρεάλ, το απόλυτο η Μπαρτσελόνα

  • 03 Σεπτεμβρίου 2012, 07:14

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ενώ η Μπαρτσελόνα διατήρησε το απόλυτο με την επικράτηση επί της Βαλένθια (1-0) και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «πήρε μπρος» και μαζί του... παρέσυρε και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με δύο γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ κι ένα του Ιγκουαΐν, η «βασίλισσα» επικράτησε 3-0 της Γρανάδα και πέτυχε την πρώτη εφετινή της νίκη (είχε μία ισοπαλία και μία ήττα).

Τη... δουλειά του Μέσι έκανε ο Αντριάνο και η Μπαρτσελόνα με το γκολ του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στα μισά του πρώτου μέρους νίκησε 1-0 τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου» και πέτυχε το 3Χ3 στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της από την Εσπανιόλ, η Λεβάντε έφερε τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος και επικράτησε 3-2. Με τον Φάνη Γκέκα στην αρχική ενδεκάδα η ομάδα από τη Βαλένθια δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Λόνγκο (21΄) και Τεχέρα (28΄), ωστόσο η ομάδα του Λαρισαίου στράικερ, που χθες δεν σκόραρε, ισοφάρισε μέσα σε τρία λεπτά με τους με τους Χουανλού και Λελ και παρά το γεγονός ότι από το 81΄ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, κατάφερε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Ροντρίγκες να πάρει το «τρίποντο».

Το γκολ του Βίκτορ περίπου 15 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης χάρισε στη Μαγιόρκα τη νίκη με 1-0 επί της Σοσιεδάδ, ενώ στο 0-0 έμειναν Βαγεκάνο και Σεβίλη.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Θέλτα, η οποία με γκολ των Ασπας στο 68΄ και Μπερμέχο στις καθυστερήσεις, επιβλήθηκε εντός έδρας 2-0 της Οσασούνα, η οποία γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Η Μάλαγα των οικονομικών προβλημάτων πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και αυτή μακριά από το Ρομαλέδα (στην πρεμιέρα είχε νικήσει την Θέλτα). Με τον Καμάτσο να σκοράρει στο 58΄ το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έφυγε με το «διπλό» από τη Σαραγόσα (0-1).

Στα πρώτα 16 λεπτά του ματς, στο «Ριαθόρ», διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση, Λα Κορούνια-Χετάφε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρίκι στο 6΄, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης ισοφάρισε 10 λεπτά μετά με τον Μπαράντα.

Το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι νίκησαν 2-0 στο «Σαν Μαμές» την Βαγιαδολίδ, με σκόρερ τους Αντούριθ και Λασκουράιν σε διάστημα επτά λεπτών (69΄-75΄).

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής πέφτει σήμερα με τον αγώνα στην Ανδαλουσία, μεταξύ της Μπέτις και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron