Στοίχημα
Γκρόιτερ Φιρτ - Μπάγερν Μονάχου

Γκρόιτερ Φιρτ - Μπάγερν Μονάχου

  • 25 Αυγούστου 2012, 14:01

Με μια πράγματι εξαιρετική περυσινή σεζόν, μετά από πολλά χρόνια, η Γκρόιτερ Φιρτ έκανε το όνειρο πραγματικότητα κι ανέβηκε κατηγορία, και ντεμπουτάρει σήμερα στην Bundesliga σαφώς αποδυναμωμένη, αφού έχασε βασικούς ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ που χάρισε πέρυσι την άνοδο στην ομάδα έμεινε το ίδιο, με μοναδική διαφορά τον φορ Οσεάν, ο οποίος έφυγε για την Φρανκφούρτη και αντικαταστάθηκε με τον Τζίμπι Φολ. Αποκτήθηκαν 10 νέοι παίκτες, αλλά ο μόνος που εντυπωσιάζει είναι ο Στίμπερ από την Μάιντζ.

Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε ο 44χρονος Μάικ Μπίσκενς, ο οποίος αναμένεται να έχει μία πολύ δύσκολη σεζόν. Φυσικά η Γκρόιτερ ξεκινά με στόχο την παραμονή, αλλά το σημερινό ματς κόντρα στην Μπάγερν είναι από αυτά που δεν... μετράνε! Άσχημο το ξεκίνημά της, με αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Όφεμπαχ.

Δυναμικά μπαίνει στη νέα σεζόν η Μπάγερν, η οποία θέλει να καθίσει ξανά στον θρόνο της Ντόρτμουντ, χωρίς να χάνει βεβαίως το ενδιαφέρον της για το ChampionsLeague.

Με το"δεξί" ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους Βαυαρούς, καθώς οι "ασπιρίνες" πικράτησαν με 4-0, εκτός έδρας, της Ρέγκενσμπουργκ, για το Κύπελλο, ενώ νίκησε με 2-1 την Ντόρτμουντ στον τελικό. Το καλοκαίρι απέκτησε τους Μάντζουκιτς, Σακίρι, Ντάντε, Πιζάρο και Στάρκε, ενώ δεν έχασε και κανέναν βασικό της παίχτη.

Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε ο 67χρονος Γιουπ Χάινκες. Απώλεια για σήμερα ο τραυματισμός του περυσινού πρώτου της σκόρερ Γκόμεζ, ο οποίος θα επιστρέψει τον Οκτώβριο, αλλά ο Μάντζουκιτς έδειξε ικανός ν' αναπληρώσει.Εκτός και οι Βαν Μπόιτεν, Κοντέντο, Αλάμπα, Ραφίνια αλλά και ο σούπερ σταρ Ριμπερί.

Πάντως οι πρεμιέρες δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την Μπάγερν. Να σημειωθεί ότι το 2008 έφερε εντός έδρας 2-2 με το Αμβούργο, το 2009 ήταν το εκτός έδρας 1-1 με τη νεοφώτιστη τότε Χοφενχάιμ, το 2010 κατάφερε να κερδίσει δύσκολα με 2-1 εντός τη Βόλφσμπουργκ, ενώ πέρυσι ηττήθηκε με 0-1, εντός έδρας, από την Γκλάντμπαχ!

Θα προτιμήσω το διαδικτυακό overάκι (πάνω από 1,5 γκολ)!

 

Κασταλία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron