Οικονομία
Προσφορές ξενοδοχείων εξωτερικού

Προσφορές ξενοδοχείων εξωτερικού

  • 21 Αυγούστου 2012, 15:18

Καλές προσφορές στο κέντρο της Ευρώπης, όχι σε Ρωσία, Μεξικό ή Νιγηρία! -

Αν σκέπτεστε διακοπές στο εξωτερικό αυτή την «εκτός σαιζόν» εποχή, διαγράψτε τη Μόσχα, το Λάγκος της Νιγηρίας και την Πόλη του Μεξικού. Έχουν, κατά μέσον όρο, τα πιο ακριβά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Τουλάχιστον 280 ευρώ τη βραδιά στη ρώσικη πρωτεύουσα και γύρω στα 220 ευρώ στο Λάγκος και στο Μεξικό περιλαμβανομένου του πρωινού. Ας σημειωθεί ότι η Μόσχα θεωρείται μια από τις ακριβότερες -για τους ξένους- πόλεις του κόσμου.

Αντίθετα, η Ευρώπη μας έχει πολύ φθηνότερα ξενοδοχεία. Μάλιστα από 12 Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου οι τιμές διανυκτέρευσης μειώνονται ώς και 40% σε ορισμένες χώρες (Ισπανία, Γερμανία, Τσεχία, κ.ά.). Με 140-160 ευρώ τη βραδιά έχετε σήμερα δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό, στη Μαδρίτη, στο Λονδίνο, στην Κοπεγχάγη, στο Βερολίνο και σχεδόν σε όλες τις πόλεις των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης -εκτός Ελβετίας και Αυστρίας.

Τραυματισμένες βαριά από την τουριστική κρίση, η Ισπανία και η Πορτογαλία προσφέρουν δωμάτια σε ξενοδοχεία 5 αστέρων προς 140 ευρώ τη βραδιά, ενώ σε 4 αστέρων χωρίς πρωινό θα υπάρχουν δωμάτια προς 110-180 ευρώ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron