Life Style
"Είναι όμορφο η δουλειά σου να έχει ακόμα επιτυχία 5 χρόνια μετά"

"Είναι όμορφο η δουλειά σου να έχει ακόμα επιτυχία 5 χρόνια μετά"

  • 06 Αυγούστου 2012, 20:43

Ο Γιώργος Καπουτζίδης γύρισε από το ταξίδι του στην Ευρώπη και δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα από τα παιδικά του όνειρα. Ο μόλις δύο ετών οδηγός, Γιώργος Καπουτζίδης, γύρισε 23 κράτη της Ευρώπης με αυτοκίνητο.Πρώτος σταθμός ήταν το Ελσίνκι, στο οποίο πήγε για να παρακολουθήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, ενώ ακολούθησαν και άλλα 22 κράτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο queen.gr, περιγράφει αυτό το ταξίδι με μεγάλη υπερηφάνεια και δηλώνει πως δεν ξόδεψε περισσότερα από όσα θα ξόδευε στην Ελλάδα για πολυήμερες διακοπές.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά πώς αισθάνεται που οι επαναλήψεις του Παρά 5 έχουν τόσο μεγάλη τηλεθέαση, ο ίδιος δηλώνει: "Είναι όμορφο η δουλειά σου να έχει επιτυχία πέντε χρόνια μετά την λήξη της σειράς", ενώ ερωτηθείς για το αν θα πραγματοποιηθεί το Just the 2 of us II δηλώνει ότι δεν γνωρίζει πραγματικά τίποτα, διότι δεν έχει καμία ενημέρωση από το κανάλι.

Ο δημοφιλής και εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 40 του χρόνια, και δήλωσε επ' αυτού: "Αισθάνομαι πολύ καλά που κλείνω τα 40, πιο σοφός, πιο ώριμος. Δόξα τω Θεώ, πέτυχα πάρα πολλά την δεκαετία που πέρασε. Άσε που νομίζω ότι έχω ομορφύνει. Τα 40 μου πάνε καλύτερα τελικά".

Ο ηθοποιός κλήθηκε επίσης να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να έχει απομακρυνθεί από την Σμαράγδα Καρύδη. "Η πραγματική αγάπη είναι πέτρα, δεν σπάει", δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη σχέση τους, εννοώντας ότι ακόμη κι αν απομακρύνθηκαν για λίγο τα συναισθήματά τους δεν αλλάζουν.

Ο ταλαντούχος Γιώργος λατρεύει, όπως είναι γνωστό, τον στίβο και γενικότερα τον αθλητισμό. "Θεωρώ ότι τιμωρήθηκε αυστηρά η Βούλα Παπαχρήστου. Έπρεπε η Ομοσπονδία να την μαλώσει, να της τραβήξει το αφτί, αλλά όχι να της κόψει το όνειρο. Δεν αξίζει να περάσει αυτόν τον πόνο", σχολίασε σχετικά με τον αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας από του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron