Life Style
Skyfall: Στον "αέρα" το τρέιλερ της 23ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Skyfall: Στον "αέρα" το τρέιλερ της 23ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ

  • 04 Αυγούστου 2012, 11:26

Ακρως εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν ότι θα είναι, το πρώτο επίσημο τρέιλερ της τελευταίας ταινίας Τζέιμς Μποντ, «Skyfall», που είναι προγραμματισμένη για διανομή στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου του 2012. Ως γνωστόν, στην ταινία ο Ντάνιελ Κρεγκ φορά για τρίτη φορά το κοστούμι του κατασκόπου της ΜΙ6 μετά το «Casino Royale» και το «Quantum of Solace».

Εκτός από το γεγονός ότι στο τρέιλερ βλέπουμε επιτέλους τη μορφή που θα έχει ο ισπανός ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ στην ταινία (κατάξανθος και απειλητικά θανάσιμος), το τρέιλερ σού φτιάχνει αμέσως τη διάθεση χάρη στις σωστά επιλεγμένες σκηνές αλλά και στις ατάκες του.

Σε μια σκηνή βλέπουμε την προϊσταμένη του Μποντ «Μ» (Τζούντι Ντεντς) να διατάζει να τον πυροβολήσουν («take the bloody shot!»), ενώ η σκηνή στην οποία ο Μποντ έρχεται αντιμέτωπος με τη νέμεσή του, τον Σίλβα (Μπαρδέμ), ο διάλογος έχει ως εξής:

Μποντ: «Κάθε άνθρωπος χρειάζεται ένα χόμπι».

Σίλβα: «Και ποιο είναι το δικό σου;».

Μποντ: «Η ανάσταση».

Στο «Skyfall» (που μεταφράζεται ως «Πτώση από τον ουρανό») η πίστη του Μποντ στο πρόσωπο της προϊσταμένης του Μ δοκιμάζεται καθώς το παρελθόν της έρχεται να τη στοιχειώσει. Καθώς η υπηρεσία αντικατασκοπίας ΜΙ6 βάλλεται από παντού, ο 007 καλείται να καταδιώξει και να καταστρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό.

Παραγωγή της εταιρείας του Άλμπερτ Μπροκόλι, Eon Productions, της Metro - Goldwyn - Mayer Studios και της Sony Pictures Entertainment, η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Βρετανό Σαμ Μέντες, βραβευμένο με Όσκαρ για το «American beauty».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron