Αθλητικά
«Στόχος μας το νταμπλ και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Στόχος μας το νταμπλ και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

  • 04 Ιουλίου 2012, 21:17

Στους συνήθεις στόχους του Ολυμπιακού (κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ και διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ) αναφέρθηκε ο πορτογάλος νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν από την σημερινή (Τετάρτη 4/7) πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Ο Πορτογάλος υπογράμμισε ότι το πιο σημαντικό στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι να αξιολογήσει το δυναμικό της ομάδας, τονίζοντας ότι πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλει στα φιλικά.

Συγκεκριμένα, ο κ.Ζαρντίμ ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Το σημαντικό σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι να σχηματίσω μία καλή εικόνα για τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου, να αξιολογήσω το έμψυχο υλικό της ομάδας, ώστε να μπορέσω να κρίνω σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε μεταγραφική ενίσχυση.
Είναι οι πρώτες μου μέρες εδώ και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα της καριέρας μου. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουν τα πράγματα όπως θέλω, τόσο στο Ρέντη, όσο και στην προετοιμασία της ομάδας.
Ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσω να βγάλω μέσα από τα φιλικά της Αυστρίας, αλλά και σε αυτά που θα παίξουμε στην Πορτογαλία. Στόχος μας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Εξάλλου, με νέο τρόπο κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα των μεγάλων συλλόγων θα παρουσιάσει φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα. Ως τώρα οι «Ερυθρόλευκοι» παρουσίαζαν τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλ. Αλεξάνδρας στην Καστέλα του Πειραιά. Από αύριο η παρουσίαση θα γίνει περισσότερο ζωντανή και ευρωπαϊκή, καθώς οι νεοαποκτηθέντες παίκτες θα παρουσιάζονται στο γήπεδο κάνοντας και κάποια επίδειξη της τεχνικής τους με την μπάλα.

Συγκεκριμένα, αρχικά θα κάνουν δηλώσεις στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού για να κάνουν ορισμένα... κόλπα με την μπάλα. Εκεί οι άνθρωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 19 Αυγούστου θα δώσει φιλικό με την Νάπολι στην έδρα της ιταλικής ομάδας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron