Αθλητικά
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Οι εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Οι εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής

  • 04 Ιουλίου 2012, 18:00

Κάθε αθλητής θα εξοπλιστεί με 45 διαφορετικά προϊόντα

Τις επίσημες ολυμπιακές εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο 2012 παρουσίασαν οι πρωταθλητές (με σειρά εμφάνισης): Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση), Άννα Αγραφιώτη (Ιστιοπλοΐα), Νίκη Πανέτα (Τριπλούν), Μαριάννα Λυμπερτά (κολύμβηση), Νίκος Δεληγιάννης (πόλο), Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια), Ζαφείρης Βολικάκης (ποδηλασία), Κριστέλ Βουρνά (κολύμβηση), Βασιλική Μιλλούση (ενόργανη γυμναστική), Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη (beach volley), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) και Γιώργος Αφρουδάκης (πόλο).

H adidas, επίσημος προμηθευτής αθλητικής ένδυσης της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής για 5η συνεχή ολυμπιακή διοργάνωση, θα εξοπλίσει τα περίπου 200 μέλη της αποστολής, «με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που δόθηκε ποτέ σε Εθνική Ομάδα» όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός της Ρενέ Μπρετσνάιντερ ενώ σχεδίασε 45 διαφορετικά προϊόντα για κάθε αθλητή.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η ομάδα των αθλητών μας που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάνει πραγματικά υπερήφανους τους Ελληνες! Καταρχήν, με το ήθος και το αγωνιστικό της πνεύμα, και κατόπιν, με τις διακρίσεις που θα επιτύχει και θα προσφέρει τη χαρά, την ελπίδα και την εθνική ανάταση που τόσο χρειάζεται ο ελληνισμός που δοκιμάζεται σκληρά».

Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron