Στοίχημα
Σερβία U19 - Γαλλία U19

Σερβία U19 - Γαλλία U19

  • 03 Ιουλίου 2012, 15:03

3/7 - 18:45 - Euro U19

Να επαναλάβει τον θρίαμβo του 2010 επιθυμεί η ομάδα της Γαλλίας στο Euro U19, με πρώτο της εμπόδιο αυτό της Σερβίας.

Η σερβική ομάδα τερμάτισε στο «ρετιρέ» του 3ου γκρουπ της «Elite Round» (ενδιάμεση φάση) με 7 βαθμούς (2 νίκες και μία ισοπαλία), αφήνοντας πίσω της τη Γερμανία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία.

Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα συνθέτουν το σερί της στην τελευταία εξάδα αγώνων της (τα τρία παιχνίδια για την προκριματική φάση του EURO U19 και τα άλλα τρία για την «Elite Round»), ενώ από στατιστικής άποψης στα πέντε από τα έξι αυτά παιχνίδια «βγήκε» το «No Goal» και στα τέσσερα από αυτά συνδυάστηκε με το Under 2,5. Ο τεχνικός, Ζόραν Μάριτς, αφού παραδέχθηκε ότι οι Σέρβοι δε βρίσκονται στα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, πρόσθεσε: «Έχουμε πετύχει κάτι ιστορικό για το σερβικό ποδόσφαιρο, καθώς εξασφαλίσαμε για πρώτη φορά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 (σ.σ. του 2013)».

Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα, η οποία κατέκτησε το EURO U19 του 2010, επανέρχεται φέτος με αρκετές φιλοδοξίες και με τον Πιερ Μανκόφσκι στον πάγκο της, επιζητώντας να διορθώσει το περσινό «κάζο» της μη πρόκρισης στην τελική φάση. Οι «τρικολόρ» τερμάτισαν στην 1η θέση του 1ου γκρουπ της «Elite Round» πετυχαίνοντας το «απόλυτο» (3/3).

Πέντε νίκες και μία ισοπαλία συνθέτουν το σερί τους στην τελευταία εξάδα αγώνων τους (οι τρεις για την περσινή «Elite Round» και οι υπόλοιποι τρεις για τη φετινή «Elite Round»). Στα τέσσερα από τα έξι αυτά παιχνίδια «βγήκε» το Over 2,5 (Over 3,5 σε δύο περιπτώσεις), ενώ στα τρία από αυτά συνδυάστηκε με το G/G. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη φετινή ενδιάμεση φάση οι Γάλλοι πέτυχαν 11 γκολ και δέχθηκαν μόλις δύο.

Η στήλη θα στηρίξει την Γαλλία στην προσπάθειά της και θα επιλέξει το σημείο 2.

Betεράνος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron