Στοίχημα
Χιούστον - Σικάγο

Χιούστον - Σικάγο

  • 03 Ιουλίου 2012, 14:30

4/7 03:30 - MLS

Στο "ΒΒVA Κόμπας Στάντιουμ" το Χιούστον υποδέχεται το Σικάγο κι αναζητά την διατήρηση του αήττητου σερί εντός έδρας. Θα τα καταφέρει;

Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν με 2-1 τη Φιλαδέλφεια αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, παρουσιάζοντας σοβαρά λάθη στην άμυνας. Σε κάθε περίπτωση, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεοαποκτηθείς Γκαρσία, που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης και βοήθησε τα μέγιστα, ενώ ο Κίνεαρ άλλαξε το σύστημα της ομάδας του από 4-4-2 σε 4-3-3 και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα.

Γενικά θα πρέπει να σημειωθεί η πολύ καλή εικόνα του Χιούστον στα εντός έδρας παιχνίδια του μέχρι στιγμής, διατηρεί ακόμα το αήττητο, ενώ συνήθως σκοράρει και με σχετική ευκολία. Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται για απόψε ο αμυντικός Καρ και ο μέσος Γουότσον, με μόνο τον δεύτερο να έχει ελπίδες για να επιστρέψει.

Στον αντίποδα, από μεγάλο διπλό στην έδρα του Κάνσας προέρχεται το Σικάγο, που σημείωσε 3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και έδειξε να έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της.

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικά θεωρούνται τα προβλήματα απουσιών τα οποία μπορεί να κοστίσουν. Συγκεκριμένα ο Γκιμπς χάνει σίγουρα την αναμέτρηση, ενώ αμφίβολοι δίνονται ο κίπερ Τορνάγκι, ο μεσοεπιθετικός Γκρατσίνι και ο επιθετικός Πούπο.

Η στήλη θα στηρίξει τους γηπεδούχους και θα ποντάρει στον άσο.

Betεράνος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron