Πολιτική
Καμμένος: Δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας

Καμμένος: Δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας

  • 18 Ιουνίου 2012, 19:42

Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήλων προέβη σε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Ο κ. Σαμαράς μας είπε ότι θέλει να αναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο και όχι να το καταγγείλει. Μπήκαμε στις λεπτομέρειες για τα άρθρα του μνημονίου και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεργασίας.

Τον ρώτησα σε τι ακριβώς θα γίνει η αναδιαπραγμάτευση αφού ο ίδιος επιμένει να λέει πως τιμά την υπογραφή του. Δεν έχει καμία δέσμευση για οτιδήποτε είπε, θα πάμε να συζητήσουμε και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

Ζητήσαμε την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε μόνο για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Διαπιστώθηκε ότι δίχως καταγγελεία μνημονίου ή έστω αναδιαπραγμάτευση σημαντικών όρων του μνημονίου δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας.

Εξήγησα ότι αν χρειαστεί να ψηφίσουμε νόμους όπως αυτούς που χτύπησαν την ελληνική οικογένεια και την αγορά δεν θα τους στηρίξουμε.

Από ότι αντιλήφθηκα, ουσιαστικά δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα επιτελέσουμε το ρόλο που μας έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός στο ελληνικό κοινοβούλιο καθώς η πορεία μέσα από τα δύο μνημόνια δεν μπορεί παρά να οδηγηθεί στην καταστροφή και μόνο σύσσωμος ο ελληνικός λαός μπορεί να εμποδίσει τη χώρα από τον κατήφορο».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron