Κοινωνία
Τα πιο φθηνά ενοίκια για νέους φοιτητές

Τα πιο φθηνά ενοίκια για νέους φοιτητές

  • 09 Ιουνίου 2012, 20:50

Οι πανελλήνιες έλαβαν τέλος για φέτος και σειρά τώρα έχει η αναζήτηση νέας φοιτητικής κατοικίας. Αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν ιδιαίτερα «ανοίγματα» και ο νόμος δεν σας κατατάσσει στους δικαιούχους διαμονής σε φοιτητικές εστίες, σας προτείνουμε συγκεκριμένες περιοχές στην Αθήνα στις οποίες συμφέρει να νοικιάσετε φοιτητικό σπίτι.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να ψάξετε ένα σπίτι πολύ κοντά στη σχολή σας έτσι ώστε εί δυνατόν να μεταβαίνετε με τα πόδια. Αν δεν τα καταφέρετε νοικιάστε όσο πιο κοντά γίνεται ώστε να χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν λιγότερα μέσα, δεδομένου ότι από τον Σεπτέμβρη αυξάνονται και πάλι τα εισιτήρια των ΜΜΜ.

Μερικές φθηνές και σχετικά ασφαλείς (ή τουλάχιστον ασφαλέστερες από άλλες ) περιοχές είναι το Αιγάλεω, ο Άγιος Αντώνιος, οι Αμπελόκηποι στο ύψος της Πανόρμου, αλλά και το Ν. Ηράκλειο. Επίσης, οικονομική λύση αποτελούν και τα σπίτια στο Κουκάκι όπου μπορεί κανείς να βρει επιπλωμένο σπίτι μέχρι 400ευρώ, ενώ και το Παγκράτι προτιμάται ιδιαίτερα από νέους φοιτητές.

Τέλος, σε όσους αθλητικούς τύπους εισήχθησαν στη Γυμναστική Ακαδημία προτείνουμε διαμονή στο Ν. Κόσμο ή τη Δάφνη. Όλοι οι νέοι φοιτητές να ξέρετε ότι οι τιμές στα ενοίκια έχουν μειωθεί αισθητά και μπορείτε να βρείτε πραγματικά οικονομικές λύσεις… και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΌΛΟΙ! (όπου κι αν έχετε εισαχθεί)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron