Πολιτική
Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς καλλιεργεί τον διχασμό

Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς καλλιεργεί τον διχασμό

  • 26 Μαϊου 2012, 12:36

«Κατηγορώ τον Σαμαρά, ο οποίος πάει να δημιουργήσει νέο "μπαμπούλα" που τόσο "φουσκώνει" τον Τσίπρα», δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ εκτιμά παράλληλα πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πολιτική ωριμότητα, ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στον Σκάι, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από τον Αντώνη Σαμαρά.

Εκτιμά ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνταγή προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση, ωστόσο το «σφιχτό σχήμα» στο οποίο έχει μπει η χώρα με τις υπογραφές του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, δεν έχει αποτελέσει επίσης λύση.

Ακόμη αυτοχαρακτηρίστηκε ως παράγοντας ομαλότητας και αδρότητας, ενώ σε ερώτηση για τυχόν συγκυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά σε περίπτωση που βρεθούν και οι δυο στη νέα Βουλή, απάντησε πως ο κ. Σαμαράς δεν διαθέτει την πολιτική ηθική που ο ίδιος αναζητάει.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην δραχμή τονίζοντας ότι «ούτε το ευρώ είναι θεός ούτε η δραχμή διάολος».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι πως όλος ο ευρωπαϊκός Νότος θα έπρεπε να διαπραγματευτεί με την Γερμανία, δηλώνοντας πως ήδη η Ιταλία και ο κ. Μόντι αρχίζει να ξεφεύγει από το κοινό αίτημα που θα μπορούσε να διαμορφωθεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron