Κοινωνία
Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Εθνική Τράπεζα Ηλιούπολης

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Εθνική Τράπεζα Ηλιούπολης

  • 23 Μαϊου 2012, 12:04

Άτραψαν τα καλάσνικοφ - Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο κακοποιών οι οποίοι με την απειλή καλάσνικοφ άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγαίνοντας από την τράπεζα οι κακοποιοί επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα ωστόσο για άγνωστο λόγο δεν μπόρεσαν να βάλουν μπροστά και την εγκατέλειψαν στο σημείο.

Με την απειλή των όπλων ακινητοποιούν διερχόμενη οδηγό ενός τζιπ, την εξαναγκάζουν να βγει απο το όχημα της το οποίο χρησιμοποιούν για την διαφυγή τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λεωφόρο Βουλιαγμένης πυροβόλισαν εναντίον αστυνομικών που τους εντόπισαν και κατάφεραν να διαφύγουν ενώ λίγη ώρα αργότερα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και κατά διερχόμενου οδηγού ταξί στην λεωφόρο Αμφιθέας με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι.

Ακολούθως πήραν το ταξί και κινήθηκαν προς το Φάληρο όπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ακινητοποίησαν άλλο οδηγό ταξί, αφαίρεσαν το όχημα του και τράπηκαν σε φυγή προς τον Πειραιά όπου αναζητούνται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron