Life Style
Νέες δυσκολίες για την Μαρία Ηλιάκη

Νέες δυσκολίες για την Μαρία Ηλιάκη

  • 13 Μαϊου 2012, 15:45

Δεν λέει να ηρεμήσει η Μαρία Ηλιάκη η οποία λίγες μέρες μετά τον χαμό της μητέρας της έχει πλέον να ανησυχεί και για το επαγγελματικό της μέλλον -

Σύμφωνα με πληροφορίες η εβδομάδα που ξεκινάει σε μερικές ώρες και η επόμενη θα διαμορφώσουν εν πολλοίς τον τηλεοπτικό χάρτη της επόμενης σεζόν. Στα χαρτιά πάντα, καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει μετά τον Αύγουστο.

Tο παιχνίδι είναι καθαρά ψυχολογικό με τα στελέχη όλων των μεγάλων καναλιών να διαθέτουν παρά και τις δικές τους μειώσεις ένα σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί. Την αβεβαιότητα και την μαυρίλα. «Αυτά δίνω. Τα θες; Αν όχι ο επόμενος που θα κλείσει τη δουλειά περιμένει ή μάλλον κρυφακούει έξω από την πόρτα».

Το παιχνίδι έχει σκληρύνει πολύ και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια υπερβάσεων. Το πιο σημαντικό χαρτί αυτό της υπεραξίας , έχει εξομοιωθεί με κωλόχαρτο μιας χρήσης και οι περισσότεροι εξ ημών που λειτουργούν μέσα στο μαύρο κουτί ζουν με την ανατροπή της επόμενης μέρας.

Μέσα σε αυτό το καθεστώς θα κληθεί η Ηλιάκη να υπογράψει-ή όχι-το νέο ετήσιο συμβόλαιό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση του καναλιού είναι κατά 40% χαμηλότερη σε απολαβές σε σχέση με πέρυσι με την Κορομηλά να μην μπορεί πια να επηρεάσει καθόλου καταστάσεις και αποφάσεις.

Η Μαρία ακόμη δεν έχει κληθεί να συζητήσει. Ένα είναι σίγουρο. Πώς σε περίπτωση που δε δεχτεί δεδομένης της συνολικής αβεβαιότητας για το τι μέλλει γενέσθαι από Σεπτέμβριο, οι αλλαγές θα είναι ριζικές.

Ακόμη και ολοκληρωτική αλλαγή της ομάδας!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron