Πολιτισμός
Plissken Festival στον "Ελληνικό Κόσμο"

Plissken Festival στον "Ελληνικό Κόσμο"

  • 12 Μαϊου 2012, 09:12

Το Plissken Festival ανέλαβε να καλύψει το κενό που άφησε το Synch. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Μαΐου στο Κτίριο 56 του Πολιτιστικού Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254) και αποτελείται από ένα line up 24 καλλιτεχνών της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Πρόκειται για ένα ολοήμερο φεστιβάλ που συνδυάζει live και DJ sets σε έναν βιομηχανικό χώρο με δύο σκηνές, όπου τα σχήματα θα κάνουν τις εμφανίσεις τους ταυτόχρονα.

Στις σκηνές του Plissken θα δούμε: την ηλέκτροπανκ περσόνα Peaches, την ηλεκτρισμένη Trip Hop των Notwist, τον kid 606 να "παίζει" με τα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής και τον dj και παραγωγό Άντριου Γουέδερχολ, που κρύβεται πίσω από τα ονόματα των New Order, Bjork, My Bloody Valentine κ.ά..

Από την Ελλάδα θα δούμε -ανάμεσα στα άλλα- τους ανερχόμενους Acid Baby Jesus.

Συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι:

Acid Baby Jesus, Bong Ra, Alan Braxe, College, Montana Cruz, Dead Skeletons, Drums of Death, Forest Swords, Joker, Junior Boys| DJ Set

Kid606, King Khan & The Shrines, Liquid, Rita Maia, Male Bonding, The Notwist, Peaches, Michael Rother w/ Camera, Son of Kick, Team Ghost, Trigger Finger, Villa, Andrew Weatherall, We Were Promised Jetpacks.

Τα live ξεκινούν από τις 15:15 το μεσημέρι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron