Οικονομία
Σύμβαση της Intrasoft με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Σύμβαση της Intrasoft με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

  • 09 Μαϊου 2012, 19:00

H κοινοπραξία στην οποία μετέχει η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom Holdings επελέγη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (European Medicines Agency) ως η πρώτη ανάδοχος σε κλιμακωτή σύμβαση-πλαίσιο, με πιθανή εκτιμώμενη αξία 55 εκατ. ευρώ.
Η συμμετοχή της Intrasoft International υπολογίζεται στα 22 εκατ. ευρώ (40% του συνολικού προϋπολογισμού της κοινοπραξίας). Η σύμβαση έχει μέγιστη διάρκειας τεσσάρων ετών.

Οι εργασίες που αφορούν στην Intrasoft International βρίσκονται στο Τμήμα 1 (Lot 1) και περιλαμβάνουν την παροχή πόρων βάσει χρόνου και υλικών για online συστήματα επεξεργασίας συναλλαγών. Οι πόροι αυτοί θα συνεισφέρουν άμεσα σε επίπεδο τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό, κατασκευή, υλοποίηση και συντήρηση εφαρμογών καθοριστικής σημασίας που αναπτύσσονται εντός του οργανισμού.

Η Intrasoft International ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ευρωπαίκή Ενωση, σε υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, σε Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, σε Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς και σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.500 στελέχη. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε συνολικά 12 χώρες, ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε 68 χώρες παγκοσμίως. Στο τέλος του 2011 η Intrasof international απορρόφησε την Intracom IT Servises στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής της Intracom Holdings για ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της στις διεθνείς αγορές.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron