Αθλητικά
Στα "ίσα" του ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Στα "ίσα" του ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

  • 08 Μαϊου 2012, 06:30

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τον «Δικέφαλο» να προηγείται στο 29ο λεπτό χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη και τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Μήτρογλου στο 67'.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πέμπτη συνεχής ισοπαλία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Ατρόμητο.

Το μοίρασμα των βαθμών δεν αφήνει πάντως ικανοποιημένη καμία από τις ομάδες, αφού ό,τι και να γίνει απόψε στο ΟΑΚ, στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, θα υπολείπονται των «πρασίνων»: ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 4 βαθμούς έναντι 5 του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ατρόμητος έχει 2.

Αγωνιστικά, η αναμέτρηση κυλούσε ανούσια και χωρίς ενδιαφέρον ως τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα, ύστερα από την ωραία μπαλιά του Λάζαρ στον Σαλπιγγίδη και άψογο τελείωμα του διεθνή επιθετικού. Έως τότε οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, λόγω της αντίπαλης πίεσης ψηλά και αν εξαιρεθεί ένα σουτ του Ιγκλέσιας στο 11΄, τα πρώτα 45 λεπτά πήγαν χαμένα για τον Ατρόμητο.

Αντιμετωπίζοντας κατάματα το ενδεχόμενο της ήττας, ο τεχνικός των γηπεδούχων ρίσκαρε στην επανάληψη, πραγματοποιώντας όλες τις αλλαγές του στα πρώτα 18 λεπτά. Μία από αυτές, ο Αναστασάκος (πήρε τη θέση του Ιγκλέσιας), ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στο Μήτρογλου για το 1-1, σε φάση που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ του σκόρερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή ενός αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού οι συγκινήσεις που πρόσφερε ήταν ελάχιστες.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron