Ρεπορτάζ
Επί ποδός το ΠΑΣΟΚ

Επί ποδός το ΠΑΣΟΚ

  • 05 Μαϊου 2012, 12:46

Στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ οι πάντες είναι επί ποδός. Μεταφέρουν πλέον «στόμα με στόμα, σπίτι με σπίτι» τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ, όπως συνηθίζει να λέει και επανέλαβε χθες κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής του ομιλίας σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καλώντας τους πολίτες και δη όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009, να το στηρίξουν και αύριο, με «κριτική» έστω και «υπό αίρεση» ψήφο.

Ο κ. Βενιζέλος, που «πήρε επάνω του» ολόκληρη σχεδόν την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, πράγμα που προκάλεσε και «γκρίνια» σε κορυφαία στελέχη του κόμματός του, συναντά σήμερα στη μία το μεσημέρι συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ, στο Πάρκο Ελευθερίας, στην καθιερωμένη πια  προεκλογική συζήτηση μαζί τους.

Αύριο, αφού ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψει εγκαίρως στην Αθήνα, ώστε στις πέντε το απόγευμα, πριν ακόμα κλείσουν οι κάλπες, να συνεδριάσει υπό την προεδρία του η Γραμματεία της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, στην οποία μετέχουν όλα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron