Υγεία
Βγάλε -διασκεδάζοντας- την σεξοϋποχρέωσή σου

Βγάλε -διασκεδάζοντας- την σεξοϋποχρέωσή σου

  • 04 Μαϊου 2012, 18:27

Οδηγίες για να... σκοράρεις το δύσκολο βράδυ της Παρασκευής χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η υπόληψή σου

Συνήθως το βράδυ Παρασκευής σε πιάνει μια ζαβλαμάρα, σου βγαίνει και η κούραση της εβδομάδας, ναι μεν θες, αλλά ψιλοβαριέσαι κιόλας, αλλά τελικά επειδή είσαι και πολύ γαμ*ίκος (!), θες να μην σπιλωθεί ούτε στο ελάχιστο η τοπ σεξουαλική φήμη σου. Είτε είσαι σε μόνιμη σχέση, είτε "ελεύθερος σκοπευτής", με αυτήν τη άνευ δυσκολίας -αλλά με μικρές παραλλαγές στο κλασικό στήσιμο- στάση, θα κάνεις το κομμάτι σου, θα το ευχαριστηθείς, θα το απολαύσει και δεν θα κλατάρεις κιόλας. Προσοχή: αν είσαι φουλ αγύμναστος, πέσε ανάσκελα και άσε για το Σαββατοκύριακο τα ζογκλερικά.

Πώς στήνεσαι:

Ενώ βρίσκεστε στο ιεραποστολικό (βοήθειά μας!), ζητάς από το πρόσωπο να σηκώσει πάνω, ψηλά και ίσια τα πόδια, σχηματίζοντας το γράμμα "V". Μην αναφωνήσεις "V for Vendetta" γιατί μάλλον θα μείνεις με τον "παπαγάλο" στο χέρι! Είσαι από πάνω και την πρεσάρεις, στηρίζεσαι στα χέρια καιστις πατούσες, αλλά όχι στα γόνατα. Κάτι σαν να παίρνεις παράγγελμα για push-ups, μετά από μαλακία που έκανες στον λοχία, ο οποίος σου είπε μόλις το αμίμητο "πε- και παι-" (πέσε και παίρνε). Φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο του επαναληπτικού πάνω-κάτω σου, ρίχνεις και ένα Ζμπρώξιμο παραπάνω στους γοφούς της, γιατί στην τελική, αυτή τη στιγμή, "Ζμπρώχνεις"!

Ποια τα οφέλη:

Έχεις την υπέρτατη σωματική επαφή με το αιδοίο της. Είσαι σαν ο σωλήνας της πετρελαιοπηγής που κάνει γεώτρηση, έρχεσαι και διεισδύεις υπό τέλεια γωνία (βοηθάει και το... V for Vendetta των ποδιών της), ενώ μην ξεχνάς και τα παράπλευρα οφέλη, τα μη σεξουαλικά: γυμνάζεις στήθος, τρικέφαλους και, κατά τη διείσδυση, κοιλιακούς και ραχιαίους. Ποιο γυμναστήριο και αηδίες...

Bαθμός δυσκολίας:

Στην κλίμακα 1-10 και με το 10 τόσο δύσκολο σαν να κρέμεσαι από τα ταβάνια και κάνεις διείσδυση στον αέρα (!), το "V for Vendetta" (της βγάλαμε τελικά το όνομα της στάσης) κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στο 5 με 6.

Η bonus πληροφορία:

Επειδή η στάση, εκ φύσεως, είναι λίγο... βάρκα-γυαλό, ψιλοκουνάει λες και έχει μποφόρια, πες του κοριτσιού να πιάσει γερά τους αστραγάλους της. Αυτό θα δώσει σταθερότητα και στους δυο σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron