Πολιτική
Αυλαία σήμερα της προεκλογικής περιόδου

Αυλαία σήμερα της προεκλογικής περιόδου

  • 04 Μαϊου 2012, 07:20

Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων, δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών, με τους πολιτικούς αρχηγούς να δίνουν την τελική μάχη για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση των ψηφοφόρων τους και την προσέλκυση των αναποφάσιστων.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,\ θα μιλήσει, στις 19:00, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος στο Σύνταγμα, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα απευθύνει ομιλία στην Αλεξανδρούπολη.

Σε συγκέντρωση εργαζομένων του ξενοδοχείου Metropolitan θα μιλήσει, στις 13:00, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα στις 20:00 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Στις 20.0 θα γίνει και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Σε νέους και νέες θα μιλήσει στις 16:30 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο «Αθηναΐδα» στον Βοτανικό.

Στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα μιλήσει στις 19:00 ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron