Πολιτική
Σκανδαλίδης: Όχι σε Κυβέρνηση "ειδικού σκοπού"

Σκανδαλίδης: Όχι σε Κυβέρνηση "ειδικού σκοπού"

  • 02 Μαϊου 2012, 17:07

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι προϋπόθεση για μια πλήρη, ισχυρή κυβέρνηση, αποτελεί μια προγραμματική σύγκλιση. Επίσης, ανέφερε ότι για να βγει η Ελλάδα «από το λούκι» χρειάζεται μια συντονισμένη προσπάθεια και όχι μια επιμέρους διαχείριση της εξουσίας, από μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη, θα απευθύνει πρόταση σχηματισμού ισχυρής κυβέρνησης σε όλα τα κόμματα που έχουν φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό. «Δεν πιστεύουμε οπωσδήποτε σε δικομματική κυβέρνηση», τόνισε.

«Ο τόπος χρειάζεται αυτή τη στιγμή μια κυβέρνηση ευρύτερων δυνάμεων και όχι μόνο των δυο κομμάτων και γι' αυτό θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να υπάρξει αυτή η ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Εμείς έχουμε στρατηγική διαφορά με τον κ. Σαμαρά. Δεν είναι ούτε μονοκομματική ούτε δικομματική η ανάγκη σήμερα της χώρας, είναι η ευρύτατη δυνατή συμπαράταξη δυνάμεων για να μπορεί να ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο. Νομίζω ότι τα κόμματα την άλλη μέρα, τη Δευτέρα το πρωί, θα τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Όλα τα κόμματα», σημείωσε ο κ. Σκανδαλίδης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron