Αθλητικά
Όλο και πιο κοντά Πασιένσια - Ολυμπιακός

Όλο και πιο κοντά Πασιένσια - Ολυμπιακός

  • 02 Μαϊου 2012, 14:10

Αυξάνονται συνεχώς οι πληροφορίες οι οποίες θέλουν τον Ντομίνγκος Πασιένσια να ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων".

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, η περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες, οι οποίοι βλέπουν στο "πρόσωπό" του τον ιδανικό αντι-Βαλβέρδε.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ο Ίβηρας τεχνικός έχει πάρει προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους αφού δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα ενώ έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να εργαστεί για τον Ολυμπιακό.

Στα υπέρ του πιστώνεται ακόμα το νεαρό της ηλικίας του, οι αυξημένες του φιλοδοξίες, η εργατικότητά του αλλά και η επιθυμία του να εργάζεται με νέους ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο φάνηκε και κατά τη θητεία του στη Μπράγκα.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν να εξετάζουν περιπτώσεις Ισπανών τεχνικών και επιθυμούν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια πριν υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πασιένσια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron