Πολιτική
"Σε τρία χρόνια θα μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο"

"Σε τρία χρόνια θα μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο"

  • 30 Απριλίου 2012, 20:45

Στην συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, συζητήθηκε η τακτική που θα ακολουθηθεί προκειμένου να συσπειρωθούν οι αναποφάσιστοι.

Κατά την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κινηθεί κατά της «χαλαρής» ψήφου, καθώς το Κίνημα επισημαίνει ότι «δεν είναι δεδομένο τίποτα για τις 7 Μαΐου».

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα παρουσιαστούν τα νέα τηλεοπτικά πολιτικά μηνύματα του ΠΑΣΟΚ.

Γεννηματά: Σε τρία χρόνια θα μπορούμε να υπερβούμε το Μνημόνιο

Την πεποίθηση ότι το αργότερο σε τρία χρόνια θα μπορούμε «να υπερβούμε το Μνημόνιο» εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της Κυριακής».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε ότι από τον Ιούνιο δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι ούτε μειώσεις για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους ή οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων. «Δεσμευόμαστε, εγγυόμαστε να προστατεύσουμε τις θυσίες που έκαναν και κάνουν οι πολίτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν είναι ούτε προνόμιο ούτε απόλαυση αλλά εθνικό καθήκον. «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο», ανέφερε η κ. Γεννηματά και απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις, οι οποίες πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, να αποδεχθούν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron