Πολιτική
Μπακογιάννη: Είμαστε δύναμη λογικής και σύνθεσης

Μπακογιάννη: Είμαστε δύναμη λογικής και σύνθεσης

  • 30 Απριλίου 2012, 11:19

Σε ανοικτή αντιπαράθεση με τον Αντώνη Σαμαρά ήρθε χθες το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη, δίνοντας τη δική της μάχη της Κρήτης τόσο απέναντι στη ΝΔ όσο και απέναντι στους υπόλοιπους ενοίκους της δεξιάς πολυκατοικίας.

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε στο Ηράκλειο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κορύφωνε την περιοδεία της στο νησί με ανοικτή συγκέντρωση στα Χανιά.

Η κ. Μπακογιάννη αμφισβήτησε την αξιοπιστία της οικονομικής ατζέντας Σαμαρά και επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «αδιόρθωτα κόμματα».

Υποστήριξε ότι οι εκλογές της προσεχούς Κυριακής αποτελούν την «τελευταία ευκαιρία για να ξεφύγει η χώρα από το χείλος της καταστροφής». «Η Δημοκρατική Συμμαχία θέλει να είναι στην επόμενη Βουλή για να αποτελέσει μια δύναμη λογικής, ευθύνης, σύνθεσης και προσφοράς», τόνισε και κατέληξε:

«Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη με μια Βουλή που θα αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε...».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron