Life Style
Πενθεί η Μαρία Ηλιάκη

Πενθεί η Μαρία Ηλιάκη

  • 29 Απριλίου 2012, 16:50

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Μαρία Ηλιάκη η οποία "έχασε" την μητέρα της, το πρωί της Κυριακής.

Η ίδια μπορεί να παρουσιαζόταν χαμογελαστή και ευδιάθετη μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, η αλήθεια είναι όμως ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για την ίδια και την οικογένειά της.

Τα τελευταία χρόνια η μητέρα της είχε ασθενήσει και μάλιστα η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή.

Δυστυχώς το πρωί γράφτηκε ο θλιβερός επίλογος της συγκεκριμένης ιστορίας, αφού η άτυχη γυναίκα έχασε την μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

Η ίδια είχε αναφερθεί παλιότερα στο θέμα αυτό, τονίζοντας: "Τώρα είμαι πολύ δυνατή δίπλα στη μητέρα μου. Τα πρώτα χρόνια που αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα, δεν ήμουν. Η μαμά μου έχει πάθει μια σειρά από αιμορραγικά εγκεφαλικά και αυτά σιγά-σιγά σου αφήνουν διάφορες αναπηρίες. Κι εμάς μας έχουν αφήσει πολλές, δυστυχώς.

Αλλά μου πήρε πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι η μαμά μου δεν μπορεί και πρέπει τώρα εγώ να τη στηρίξω. Και μετανιώνω για πολλά πράγματα, γιατί θεωρούσα τη μαμά μου πολύ δεδομένη στη ζωή μου και δεν πήγαινα να τη δω συχνά, αφού γυρνούσα από τη δουλειά κουρασμένη. Και όλα αυτά μου πήραν πολλά χρόνια για να τα ξεπεράσω και να δω ότι δεν έφταιγα.

Ένιωθα τύψεις γιατί δεν την χόρτασα όσο έπρεπε. Δηλαδή, τώρα δεν μπορώ να μιλήσω με τη μαμά μου κι αυτό μου λείπει".

Από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Μαρία και τους οικείους της και να ευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron