Αθλητικά
Κολοσσός, όνομα και πράγμα

Κολοσσός, όνομα και πράγμα

  • 28 Απριλίου 2012, 19:10

Την πιο μεγάλη νίκη της ιστορίας του πέτυχε ο Κολοσσός ο οποίος επικράτησε του Παναθηναϊκού με 73-68, στο Βενετόκλειο, και μείωσε σε 2-1 το σκορ για την ημιτελική φάση των play offs της Α1.

Κορυφαίος των νικητών ο Λιακόπουλος, ενώ σημαντική προσφορά στην μεγάλη αυτή επιτυχία είχαν οι Ασημακόπουλος και Καλαϊτζής. Από την πλευρά των ηττημένων, ο Ίαν Βουγιούκας ήταν ο πρώτος σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με όπλο τους την καλή αμυντική λειτουργία αλλά και τις λύσεις τις οποίες έβρισκαν στο σκοράρισμα κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους παίκτες του Ομπράντοβιτς, οι οποίοι έδειχναν να είχαν το μυαλό τους ήδη στο Final 4.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης να γνωρίσουν μια απρόσμενη ήττα και πλέον να καλούνται να "τελειώσουν" την σειρά την προσεχή Δευτέρα,  στις 17:00, ξανά στη Ρόδο.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-34, 50-52, 73-68

Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος, Χάτεν Καλαϊτζής, Πάνος, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος, Μπόικιν, Χαρίσης, Τσάμης, Χόπσον, Κομποδιέτας, Αυγενικός.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου, Λόγκαν, Σάτο, Π. Καλάθης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Ν. Καλάθης, Σμιθ, Καϊμακόγλου, Γιασικεβίτσιους.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron