Πολιτική
Μπακογιάννη: Δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας

Μπακογιάννη: Δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας

  • 25 Απριλίου 2012, 21:20

Την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου επισήμανε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας τους πολίτες να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα σε όλους αλλά και να ψηφίσουν θετικά.

Μιλώντας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματός της, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σημείωσε πως την ώρα της κάλπης οι σημαίες ευκαιρίας υποστέλλονται και δυναμώνουν οι καθαρές φωνές, τονίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή.

Παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στα δύο μεγαλύτερα κόμματα, λέγοντας ότι «η απάντηση στους δύο αδιόρθωτους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι η επιλογή των άκρων». Κλιμακώνοντας την επίθεσή της σημείωσε πως «εμείς δεν θα τάξουμε λαγούς με πετραχήλια όπως κάνουν άλλοι».

Είμαστε εδώ για να ξεμπροστιάζουμε τα ψέματά τους, ανέφερε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Να τελειώνουμε πια με το εμπόριο ψεύτικης ελπίδας. Να τελειώνουμε με τα ψέματα, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγική ανευθυνότητα» τονίζοντας ότι η λύση είναι στις βαθιές αλλαγές στο κράτος.

Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε πως στις περιφερειακές έδιναν 5% στο κόμμα της στην Κρήτη και τελικά στις εκλογές συγκέντρωσε 17%. «Τρελάναμε και τις δημοσκοπήσεις και όσους τις παίρνουν τοις μετρητοίς και θα τους ξετρελάνουμε σε αυτές τις εκλογές» πρόσθεσε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron