Αθλητικά
Δράμα η ΑΕΚ

Δράμα η ΑΕΚ

  • 22 Απριλίου 2012, 21:20

Απογοητευτικός για άλλη μια φορά ο «δικέφαλος», δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανάλογος των περιστάσεων και περιορίστηκε σε ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Οι «μαυραετοί» μπορεί να είχαν ήδη υποβιβαστεί, έπαιξαν όμως για την ιστορία και την αξιοπρέπειά τους και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν από την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Ο Μανωλάς έκανε τραγικό λάθος, πάσαρε στον Κυβελίδη, ο οποίος πήρε την κόντρα από τον Βάργκας και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο για το 1-0.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον Γκούντγιονσεν - ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό- σε μία προσπάθεια να σώσει την ομάδα του από μία ντροπιαστική ήττα.

Τελικά ο Λεονάρντο ανέλαβε να λυτρώσει την ΑΕΚ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Φούντα και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ισοπαλία αυτή αφήνει την ΑΕΚ χωρίς βαθμό στην αφετηρία των Play off και δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το έργο της για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τσιμπλίδης (46’ Ρούτσης), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης (71’ Γελαδάρης), Λίμα, Κατσικογιάννης (64’ Ψυχογιός), Ουέλινγκτον, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Αργυρίου (79’ Λαγός), Βάργκας (63’ Γεωργέας), Φούντας, Γκερέιρο (61’ Γκούντγιονσεν), Λεονάρντο, Κάρλος, Λυμπερόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυταντζόγλειο»


 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron