Αθλητικά
Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

  • 21 Απριλίου 2012, 19:45

Με... περίπατο στο Αλεξάνδρειο ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 (88-65). Οι «πράσινοι» δεν βρήκαν αντίσταση από τον Άρη, σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στον πρώτο αγώνα, και με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες πέρασαν εύκολο απόγευμα.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της Α1 τον Κολοσσό Ρόδου με πλεονέκτημα έδρας, ενώ η σεζόν για τους «κίτρινους» ολοκληρώθηκε σήμερα. Σεζόν, που ήταν πολύ δύσκολη, λόγω των τεράστιων διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. Παρόλα αυτά η αγωνιστική περίοδος τελείωσε αξιοπρεπώς για τον Άρη, που τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Οι «κίτρινοι» φάνηκαν ανταγωνιστικοί για περίπου ένα ημίχρονο. Στο 11’ με τρίποντο του Χρήστου Ταπούτου μείωσαν σε 25-21. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την πίεση στην άμυνα τους και με σερί 9-0 ξέφυγαν με 34-21. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Δημήτρη Βεργίνη και τους φιλοξενούμενους στο +10 (46-36).

Με νέο σερί, 11-0, σε τρία λεπτά οι «πράσινοι» ανέβασαν την διαφορά στους 19 (57-38) στα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου και από εκείνο το σημείο και μετά δεν απειλήθηκαν ξανά. Ο Ομπράντοβιτς μοίρασε τον χρόνο και δοκίμασε σχήματα εν όψει της συνέχειας και κυρίως του Φάιναλ Φορ της Πόλης (11 και 13 Μαΐου), ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε ευκαιρίες για εμπειρίες στους νεαρούς παίκτες του Άρη (Μποχωρίδης, Δήμας και Βεζένκοφ).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron