Κοινωνία
Δελτίο... εγκληματικότητας!

Δελτίο... εγκληματικότητας!

  • 09 Απριλίου 2012, 09:29

Ληστεία σημειώθηκε στις 02.40 τα ξημερώματα σε βενζινάδικο επί της Λ. Κηφισίας.

Δύο άγνωστοι εισήλθαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Έκλεψαν παγκάρι από την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής

Άγνωστοι εισήλθαν την Κυριακή το απόγευμα στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, στον Βύρωνα, και αφαίρεσαν παγκάρι, το οποίο περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τάματα.

Ληστεία στην Ηλιούπολη

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε σπίτι στην Ηλιούπολη. Οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, με το οποίο διέφυγαν.

Εισβολή ληστών σε σπίτια σε Ηλεία και Ρέθυμνο

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε δύο οικείες στο Κάτω Σαμικό Ηλείας και στον Αγ. Ιωάννη Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, στις 03.38 τα ξημερώματα τρεις άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν σε σπίτι στο Κάτω Σαμικό Ηλείας και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και ένα κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον, στη 01.30 στον Αγ. Ιωάννη Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, δύο άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στην οικία ηλικιωμένου και με την απειλή μαχαιριού, αφού τον δέσμευσαν, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Συλλήψεις για κλοπές σε σούπερ μάρκετ

Τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κλοπές σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Οι συλληφθέντες έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Καβάλα, τη Λάρισα και το Βόλο, και με τη μέθοδο της απασχόλησης των υπαλλήλων έκλεβαν κυρίως φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και άλλα αντικείμενα. Η συνολική λεία υπερβαίνει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron