Αθλητικά
''Θαύμα'' στα Γιάννενα

''Θαύμα'' στα Γιάννενα

  • 08 Απριλίου 2012, 21:35

Μέρες που είναι, η Μεγαλόχαρη δεν μπορούσε να αφήσει παραπονεμένο τον βαθιά θρησκευόμενο Άγγελο Αναστασιάδη και ο ΠΑΣ κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ με 2-1 και να πανηγυρίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν ούτε όταν στο 81ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Καράμπελα, ο Βάντερσον, ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει τον κίνδυνο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας το γκολ του Μπεσέρα από το 59ο λεπτό.

Αντιθέτως, ανέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα, όταν ο Κυριάκος έκλεψε την μπάλα από τον τραγικό σήμερα Μπουγαϊδη -ο οποίος ευθύνεται και στον πρώτο γκολ- πέρασε και τον Γεωργέα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κωνσταντόπουλο, για το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οποιαδήποτε κριτική για τον αγώνα είναι μάλλον περιττή, αφού όταν υπάρχει Θεία παρέμβαση, τα ανθρώπινα λόγια φαντάζουν άνευ σημασίας.

Βοήθειά μας, και του χρόνου...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Βάντερσον, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Τζαμπρέλα (73’ Τζάνης), Μπεσέρα (86’ Ντάσιος), Κυριάκος, Γεωργίου, Βίλα

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Κοντοές (68’ λ.τ. Κάρλος), Γεωργέας, Λαγός (57’ Φούντας), Βάργκας (73’ Γκερέιρο), Καφές, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Μπέλεκ

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron