Αθλητικά
Φιέστα με... δωράκι

Φιέστα με... δωράκι

  • 08 Απριλίου 2012, 21:05

 

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό του και δεν μπορούσε να αφήσει... παραπονεμένη την Κέρκυρα, η οποία έφυγε από το ''Γ. Καραϊσκάκης'' νικήτρια, με 0-1.

Σκόρερ του ''χρυσού'' τέρματος για τους φιλοξενούμενους ο Ιωάννου, στο 80ο λεπτό. Ο Γιάντσης πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά, τροφοδότησε τον συμπαίκτη του κι εκείνος με  εύστοχο σουτ νίκησε τον Μέγιερι και χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Το αποτέλεσμα αυτό κρατάει ζωντανή την Κέρκυρα στο ''κυνήγι'' της παραμονής, αν και τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα για τους ''Φαίακες''.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' ήταν και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των ''ερυθρολεύκων'', η οποία αποθεώθηκε για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο (71' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (57' Καζίμ), Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (75' Μακούν)

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βέντζελ, Καλαντζής, Μίχος, Αγρίτης (59' Γραμμόζης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν , Ιωάννου, Τσίγκας (71' Γιάντσης), Ηλιάδης

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron