Αθλητικά
Φιλανθρωπική δράση από την ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλανθρωπική δράση από την ΠΑΕ Ατρόμητος

  • 06 Απριλίου 2012, 19:50

Το κοινωνικό της πρόσωπο θέλει να δείξει η ΠΑΕ Ατρόμητος με φιλανθρωπικές δράσεις που θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη εβδομάδα.

Ο άνθρωποι του συλλόγου του Περιστερίου αποφάσισαν να ενισχύσουν με τρόφιμα το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου της δυτικής Αττικής, όπου εδρεύουν, ενώ αντιπροσωπεία παικτών θα επισκεφθεί και σχολεία της περιοχής για να δώσουν αυτόγραφα και εισιτήρια στους μικρούς τους φίλους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος που συμμετέχει ως μόνιμος χορηγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου "Από Καρδιάς" θα προσφέρει τη Μεγάλη Δευτέρα εκατό αρνιά (100) σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" στη 13.00 για να παραδώσει τα αρνιά στον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος επειδή αποδεικνύει στην πράξη ότι διαθέτει ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά καθώς με την σύμπραξη των υπηρεσιών του δήμου συμπράττει στην ανακούφιση των ανθρώπων που η ζωή δεν στάθηκε τόσο δίκαιη μαζί τους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας θα αποτελούν ο προπονητής Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Νάστος, Ανδρέας Τάτος, Σωκράτης Φυτανίδης, Ηλίας Αναστασάκος».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron