Life Style
"Μπλόκο" στην εκπομπή του Μικρούτσικου

"Μπλόκο" στην εκπομπή του Μικρούτσικου

  • 01 Απριλίου 2012, 20:04

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας ήρθε να βάλει ''φρένο'' στα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο Έλληνας παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει πολύ συχνά στην Κύπρο, με σκοπό να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, μέσω της εκπομπής ''Το μεγάλο μυστικό'', τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή του show, όλος ο προγραμματισμός πήγε πίσω, εξαιτίας μιας ίωσης η οποία ταλαιπωρεί τον κ. Μικρούτσικο.

Αναλυτικά:

"Κι ενώ περιμέναμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έρθει για μόνιμη πλέον διαμονή, στο νησί μας, μια ίωση έκανε τα σχέδια μας άνω κάτω. Η παραγωγή είχε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μέσω Skype με τον Αντρέα. Όταν η οθόνη στο κομπιούτερ άναψε και εμφανίστηκε ο Αντρέας, αμέσως καταλάβαμε το πρόβλημα που είχαμε.

Ο ίδιος ο επέμενε να έρθει και να κάνει το γύρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τον βλέπατε κι εσείς από κάπου, θα λέγατε το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει περίπτωση".

Πλέον οι υπεύθυνοι της εκπομπής ευελπιστούν στην ταχεία βελτίωση της υγείας του παρουσιαστή, προκειμένου τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν κανονικά εντός των επόμενων ημερών.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron