Life Style
''Μες την καλή χαρά'' η Έλενα

''Μες την καλή χαρά'' η Έλενα

  • 01 Απριλίου 2012, 18:49

Όταν έχεις τέτοιο χαμόγελο, φροντίζεις να το χρησιμοποιείς ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, γεγονός το οποίο γνωρίζει πολύ καλά η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η εκρηκτική παρουσιάστρια μπορεί τον τελευταίο καιρό να βλέπει αρκετά εμπόδια να ορθώνονται στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, δεν το βάζει όμως κάτω και τονίζει ότι, κατά την άποψή της, η καριέρα της βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Βέβαια η τοποθέτηση αυτή προκαλεί ερωτήματα, αφού φέτος αρκείται σε ρόλο συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή ''Μες την καλή χαρά'', ενώ και το Dancing With The Stars 2 στο οποίο ήταν να λάβει μέρος, τελικά ''κόπηκε''.

Η ίδια πάντως έσπευσε να αιτιολογήσει την στάση της αυτή, παραχωρώντας συνέντευξη στο TV Έθνος.

 

Αναλυτικά η Έλενα Παπαβασιλείου σχολίασε:

...για την ακύρωση του Dancing With The Stars

"Μου αρέσει το Dancing σαν πρόγραμμα. Το παρακολουθούσα και σαν τηλεθεάτρια. Έβλεπα με χαρά και τη δική μου συμμετοχή. Ξαφνιάστηκα που τελικά δε θα πραγματοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, όμως, λυπάμαι για όποιο πρόγραμμα κόβεται στην εποχή της κρίσης που θα μπορούσε να προσφέρει δουλειά στον κόσμο".

...για τη συμμετοχή της στο "Μες στην καλή χαρά"

"Κάποιοι μπορεί να το θεωρούσαν υποβάθμιση, εγώ όχι. Και οι ηθοποιοί μπορεί να έχουν σε κάποια ταινία πρωταγωνιστικό ρόλο και σε κάποια άλλη έναν μικρότερο ρόλο. Αν είναι καλές ταινίες, σε αυτή την περίπτωση καλή εκπομπή, μόνο μπροστά σε πάει. Γι’ αυτό και αισθάνομαι ότι κι αυτή η επιλογή μου μπροστά με πήγε".

...για το αν είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της

"Πολύ δύσκολα λέω μπράβο στον εαυτό μου. Εξάλλου πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση".

...για τα σχέδιά της

"Δεν πιστεύω πως είναι η κατάλληλη εποχή για σχέδια. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχω όνειρα".

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron