Life Style
Το προσπαθούν ξανά, Παπουτσάκη - Τζιόβας

Το προσπαθούν ξανά, Παπουτσάκη - Τζιόβας

  • 01 Απριλίου 2012, 17:01

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας να χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο με έναν όχι και τόσο πολιτισμένο τρόπο, όμως, όπως όλα δείχνουν, οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν.

Τι κι αν η γοητευτική ηθοποιός πρόλαβε στο μεσοδιάστημα να συνάψει δεσμό με τον -μέχρι τότε- φίλο της, Πέτρο Λαγούτη; Η σχέση αυτή δεν μπόρεσε να στεριώσει, ίσως επειδή ακόμα μέσα της έτρεφε αισθήματα για τον πρώην σύντροφό της.

Τα αισθήματα αυτά άλλωστε ήταν αμοιβαία, αφού όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Ορέστης, μόνο ανώδυνα δεν βίωνε τον χωρισμό του:

"Έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μου και λυπάμαι. Είναι μια πολύ στενόχωρη κατάσταση, για την οποία δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Απλώς εύχομαι τα καλύτερα στην Κατερίνα... Δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο...".

Ο επιμένων νικά

Εκείνος πάντως δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να κερδίσει πίσω την καρδιά της αγαπημένης του, με τα αποτελέσματα μάλλον να τον δικαιώνουν, αφού οι δυο τους πραγματοποιούν την μία κοινή έξοδο μετά την άλλη.

Το γεγονός μάλιστα επιβεβαίωσε και κοινός τους φίλος, ο οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά σε κυριακάτικη εφημερίδα:

"Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Και αυτό οφείλεται στην επιμονή του Ορέστη, που τους τελευταίους μήνες έκανε το παν για να βρεθούν και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην Κατερίνα. Αυτόν τον καιρό μετά την σύμφωνη γνώμη της ίδιας, έχουν αρχίσει, έχουν αρχίσει και βγαίνουν δειλά δειλά..."

Το αν η προσπάθεια αυτή θα πετύχει, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετοί άνδρες -θαυμαστές της Κατερίνας- και γυναίκες -θαυμάστριες του Ορέστη- θα εύχονταν η είδηση αυτή να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron