Αθλητικά
Αγωγή - μαμούθ Τζίγκερ σε Βγενόπουλο

Αγωγή - μαμούθ Τζίγκερ σε Βγενόπουλο

  • 28 Μαρτίου 2012, 21:15

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κατέθεσε αγωγή -μαμούθ κατά του μετόχου της ΠΑΕ, ύψους 11 εκατ. ευρώ, ποσό που ζητάει να του επιδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αγωγή κατατέθηκε με αφορμή την φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 ο mister MIG στον Τζίγγερ. Μία ημέρα αργότερα ο «ανενεργός» μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία προανήγγειλε ότι θα λύσει στις αίθουσες των δικαστηρίων τις διαφορές του με τον Βγενόπουλο.

«Οι δέκα μήνες σιωπής, έληξαν μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά», ανέφερε στην έγγραφη δήλωση του ο Γ. Βαρδινογιάννης.

Και συμπλήρωσε: «Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα εσώψυχα του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron