Πολιτική
Και τυπικά στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Και τυπικά στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

  • 19 Μαρτίου 2012, 17:31

Τα ηνία του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε και τυπικώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στην Ιπποκράτους.

Προηγήθηκε κατ' ιδίαν συνάντηση του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου.

Αύριο στις 15:00, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής συνεδριάζει για πρώτη φορά υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκαν και τα τελικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής. Σύμφωνα με την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του Κινήματος, το «παρών» έδωσαν 236.151 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος συγκέντρωσε 230.105 ψήφους - ήτοι ποσοστό 97,44% επί των ψηφισάντων. Καταμετρήθηκαν επίσης 1.384 άκυρα και 4.662 λευκά ψηφοδέλτια.

Την Τρίτη ο νέος υπουργός Οικονομικών

Στις 18:00 απόψε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συμμετάσχει για τελευταία φορά στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου υπό το Λουκά Παπαδήμο, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών. Όσο για το διάδοχό του στο υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το όνομά του θα ανακοινωθεί τελικά αύριο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron