Διεθνή
Χτυποκάρδια για τον Σύρο πρόεδρο

Χτυποκάρδια για τον Σύρο πρόεδρο

  • 19 Μαρτίου 2012, 16:03

Τρεις γυναίκες έστελναν τρυφερά e-mail στον Μπασάρ Αλ Άσαντ, σύμφωνα με τμήμα της αλληλογραφίας του που διέρρευσε εκθέτοντας τον νυμφευμένο με την Ασμά Αλ Άσαντ Σύρο πρόεδρο.

Πρόκειται για δύο συμβούλους δημοσίων σχέσεων που του γράφουν πως τους λείπει και μία τρίτη γυναίκα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, που του έγραψε: «Δεν βλέπω ζωή χωρίς εσένα».

Ένα άλλο e-mail που εστάλη το Δεκέμβριο ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και δείχνει μία νεαρή γυναίκα με μικροσκοπικά εσώρουχα

Σύμφωνα με τη Sunday Times, αντικαθεστωτικοί της Συρίας διένειμαν το υλικό αυτό για να εκθέσουν τον Σύρο πρόεδρο και να προκαλέσουν τη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης.

Οι αποκαλύψεις μπορούν να βλάψουν τη φήμη του Μπασάρ αλ Άσαντ στον αραβικό κόσμο και ειδικά στο συντηρητικό Ιράν.

Μία από τις τρεις θαυμάστριες του Άσαντ αναφέρεται ως Sheherazad Jaafari, μία 20χρονη σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και κόρη του Σύρου πρεσβευτή στον ΟΗΕ. Στα email φαίνεται να ζητεί από έναν σύμβουλο του Άσαντ να του πει: «Τον αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ και μου λείπει!»

Ένα παλαιότερο μήνυμά της από τις 27 Νοεμβρίου αποκαλύπτει πόσο καταπληκτικός πίστευε πως ήταν.

Η άλλη, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, αναφέρεται ως Hadeel al Ali, σύμφωνα με την εφημερίδα, επισυνάπτει στο μήνυμα μία φωτογραφία από τη νιότη του και τον αποκαλεί «γλυκό».

Η τρίτη γυναίκα ονομάζεται Rasha Mouakeh.

Τα τελευταία μηνύματα διαδέχθηκαν την αποκάλυψη για ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του Σύρου προέδρου και μίας μυστηριώδους γυναίκας για κρατικά θέματα που όμως συζητιούνταν εν μέσω… φλερτ.

Στα μηνύματα από μία δεύτερη διεύθυνση, πιθανώς την ίδια γυναίκα αλλά με άλλο όνομα, γίνεται ανταλλαγή λιβανέζικων ερωτικών τραγουδιών.

Σε ένα μήνυμα γράφεται το «σ’ αγαπώ» στα αραβικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Διεθνή




cron