Στοίχημα
Φεϊρένσε - Μπράγκα

Φεϊρένσε - Μπράγκα

  • 17 Μαρτίου 2012, 20:00

17/3 - 22:15 - Α' Πορτογαλίας

Η γηπεδούχος κυριολεκτικά παραπαίει, αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της, οπότε παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική το πάλεψε, βέβαια, αλλά στο τέλος έχυσε την καρδάρα του... 1-1 και έχασε με 2-1 από την Μαριτίμο. Εκτός όλων αυτών, σήμερα έχει και τρανταχτές απουσίες: δεν θα συμμετέχουν οι μέσο Ντιέγκο, Κούνι και Κρις, ούτε όμως και οι επιθετικοί Μιγκέλ και Πέδρο λόγω τιμωρίας και οι Ραμπιόλα (φορ) και Ενρίκε (αμυντικός) λόγω τραυματισμού.

Στον αντίποδα, η Μπράγκα είναι μια καθ' όλα "καυτή" ομάδα που δεν διστάζει να κοιτάει ακόμη και για τίτλο! Από τις 9 του περασμένου Δεκέμβρη παραμένει αήττητη -γεγονός που την κρατά στην δεύτερη θέση (παρέα με την Μπενφίκα), με μόλις έναν πόντο διαφορά από τον συνήθη ύποπτο την Πόρτο. Τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικού χώρου θα παραμείνει ο μέσος Ρούμπεν Αμορίμ. Θα απουσιάσουν επίσης οι αμυντικοί Έβερτον, Μπαϊάνο και Βινίσιους.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι τόσο μεγάλη, ώστε αναμένεται μια άνετη επικράτηση της Μπράγκα στηριζόμενη στους Λίμα (17 γκολ - πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) και Νούνο Γκόμεζ (5 γκολ).

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Μπράγκα είχε επικρατήσει με 3-0.

Η επιλογή μου είναι το διπλό.

 

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron