Πολιτική
Βενιζέλος: Να ξανασμίξουμε τα χέρια

Βενιζέλος: Να ξανασμίξουμε τα χέρια

  • 17 Μαρτίου 2012, 10:30

Η μοναδική υποψηφιότητα για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ μετατρέπει τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος σε ένα είδος φιέστας, χωρίς βαθύτερο και ουσιαστικότερο ενδιαφέρον για την κούρσα της διαδοχής, που σε τελευταία ανάλυση μετατρέπεται σε κρίσιμο τεστ για τη συσπείρωση της κομματικής βάσης του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Εν ολίγοις, αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ κατά την αυριανή ψηφοφορία δεν είναι άλλος από την αποχή! Το κόμμα αποφεύγει να δημοσιοποιήσει επίσημες προβλέψεις επ’ αυτού, ωστόσο οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις θέτουν τον πήχη στους 100.000 ψηφοφόρους –ένα όριο το οποίο, σε περίπτωση που δεν υπερκεραστεί, θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους ιθύνοντες.

«Να έρθουν να ξανασφίξουμε τα χέρια μας, να ενώσουμε την πορεία μας για το καλό του τόπου», ήταν το μήνυμα του εν δυνάμει προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τους οπαδούς του Κινήματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Χαρακτήρισε μάλιστα τη διαδικασία της 18ης Μαρτίου ως «πανηγύρι δημοκρατίας και συμμετοχής».

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 9.00 μέχρι τις 17.00 σε 768 εκλογικά κέντρα, στα οποία θα στηθούν 1074 κάλπες. Τα Μητρώα Μελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ θα είναι ανοικτά στη διάρκεια της ψηφοφορίας, προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν νέα μέλη και φίλοι.

Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, www.pasok.gr , έχει αναρτηθεί ο κατάλογος των πιστοποιημένων εκλογικών κέντρων σε όλη την επικράτεια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron