Πολιτική
Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Τυχαίο; Δεν νομίζω...

  • 11 Μαρτίου 2012, 11:57

Ποιος ήταν τελικά εκείνος ο παππούλης με την πατερίτσα; Ο αγανακτισμένος συνταξιούχος που πέταξε το γιαουρτάκι στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην απαρχή μιας τόσο σημαντικής για το κόμμα συγκέντρωσης;

Κομματικό στέλεχος με μακρά ιστορία, γνωστός του Απόστολου Κακλαμάνη και του Χρήστου Παπουτσή, που έσπευσε να του σφίξει και το χέρι! Ο γέροντας μιλούσε και με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συνέχισε να μιλά στο κινητό, ενώ τον είχαν πάρει και αυτόν τα λευκά "σκάγια". Όσο μιλούσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ τον είχε "καδράρει" σε αρκετά πλάνα.

Έτσι "εξαπατήθηκε" και το προσωπικό ασφαλείας και δεν ανησύχησε βλέποντάς τον να πλησιάζει τις πρώτες σειρές. Όλα παρέπεμπαν σε άνθρωπο... γνωστό και μη εξαιρετέο, ώστε ουδείς ανησύχησε -πόσο μάλλον να μπορούσε να διανοηθεί το τι επρόκειτο να συμβεί.

Ωστόσο, οι συνεργάτες και οι του στενού κύκλου του υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και να επιδείξουν την ανάλογη με την δική του ψυχραιμία.

Έκαναν λόγο για νέο σκηνικό Ρέλου. Οι ομοιότητες οδηγούν σε μια παράξενη σημειολογία: Κι εκείνος είχε πατερίτσες, κι εκείνος πέταξε καφέ στον Ευάγγελο Βενιζέλο, όταν αυτός βάδιζε προς στην Χαριλάου Τρικούπη, το 2007.

Όταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται, λένε, παύει πλέον να θεωρείται τυχαίο.

Εκείνο που προκαλεί σκέψεις, πάντως, ήταν η αυθόρμητη κίνηση του κ. Παπουτσή να σπεύσει να σφίξει το χέρι του "γιαουρτά".

Αυτό άραγε ήταν τυχαίο;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron