Αθλητικά
Έλαμψε ο Αστέρας Τρίπολης!

Έλαμψε ο Αστέρας Τρίπολης!

  • 04 Μαρτίου 2012, 17:28

Με δύο γκολ του Ισπανού οι Αρκάδες επιβλήθηκαν 3-0 του αγνώριστου εφέτος Εργοτέλη κι ελπίζουν, πλέον, βάσιμα στην είσοδό τους στην πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και παίζοντας έξυπνα κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη. Για τον Εργοτέλη τα έχουμε ξαναπεί. Εάν δεν σοβαρευτεί, στο τέλος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία!

Παρά τη μέτρια εμφάνισή του στο πρώτο 30λεπτο, ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο με τον Ναβάρο, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χουανίτο.

Μία ομάδα υπήρχε στην επανάληψη στο γήπεδο, κι αυτή ήταν ο Αστέρας. Παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, πιέζοντας καλά τους μέσους των Κρητικών και «βγάζοντας» εκτός αγώνα τους πολύ κακούς σήμερα Μπέτο και Τζούνιορ, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη απλοποίησε γρήγορα τα πράγματα.

Πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών ο Ράγιος πήρε το «ριμπάουντ» από την ασταθή απόκρουση του Πίρσον και με σουτ έκανε το 2-0, ενώ περίπου 10 λεπτά μετά, ο Ναβάρο «σφράγισε» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ τη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Αθλητικά




cron