Αθλητικά
Επιστροφές για τον Παναθηναϊκό

Επιστροφές για τον Παναθηναϊκό

  • 23 Φεβρουαρίου 2012, 14:54

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν μήνα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, που είχε υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού του ποδιού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Κουίνσι προπονήθηκε και αυτός κανονικά, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα για τους Σεμπάντιαν Λέτο και Ρούντολφ Γκέργκελι, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία γκρούπ και επιδόθηκαν σε δίτερμα με έμφαση στην τακτική και στο πρέσινγκ. Ακολούθως έπαιξαν δίτερμα και εκτέλεσαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων εναλλάξ.

Απολογείται στην UEFA η ΠΑΕ

Τη μεγάλη «μάχη», πάντως, το «τριφύλλι» τη δίνει στη Νιόν της Ελβετίας, όπου απολογείται στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα οικονομικά του.

Οι εκπρόσωποι των «πρασίνων», ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, αναχώρησαν σήμερα το πρωί με πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» και στις 16:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να παρουσιασθούν στην Πειθαρχική.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού επικρατεί η αισιοδοξία ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θα επιβάλει τώρα κάποια ποινή, λόγω του προτέρου «έντιμου βίου» της ομάδας, αλλά σίγουρα ια δοθεί προθεσμία, μέσα στην οποία θα πρέπει να ταχτοποιήσει τα οικονομικά της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron