Αθλητικά
Οι πολικές συνθήκες της Μόσχας τρομάζουν και την Ρούμπιν

Οι πολικές συνθήκες της Μόσχας τρομάζουν και την Ρούμπιν

  • 13 Φεβρουαρίου 2012, 18:12

Την αντίθεσή του στη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στις πολικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα, εξέφρασε ο προπονητής της Ρούμπιν Καζάν, Κουρμπάν Μπερντίγιεφ.

«Είχαμε προτείνει να γίνει το ματς στην Τουρκία, δεν το δέχτηκε η UEFA και ελπίζω να αποφύγουμε κάποιους τραυματισμούς. Το παιχνίδι σε τέτοιες συνθήκες ασκεί μεγάλη πίεση στον οργανισμό», τόνισε ο Ρώσος τεχνικός, για να προσθέσει:» Η UEFA ήταν αυτή που αρνήθηκε χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις».

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε σχετικά με το τι θα απαντήσει, αν βάσει του κανονισμού ζητηθεί η γνώμη των προπονητών, απάντησε πως «Θα αρνηθούμε. Θα είμαστε κατά του παιχνιδιού».

Για την πιθανότητα το παιχνίδι να μη γίνει, είπε: «Θα αποφασίσει η επιτροπή της UEFA και λογικά θα ξέρουμε το απόγευμα».

Πάντως, ο Μπερντίγιεφ παραδέχθηκε ότι ο καιρός δεν πρόκειται να αποτελέσει πλεονέκτημα για κανέναν από τους δυο αντιπάλους.

«Δεν νομίζω ότι ο καιρός δίνει σε κάποια ομάδα κάποιο πλεονέκτημα. Είχαμε παίξει και με την Τβέντε στο παρελθόν και δεν είχαμε παίξει καλά. Οπότε δεν έχει να κάνει ο καιρός με την απόδοση της ομάδας».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron