Πολιτική
Σε συντονισμό δράσης καλεί τις αντιμνημονιακές δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συντονισμό δράσης καλεί τις αντιμνημονιακές δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ

  • 09 Φεβρουαρίου 2012, 17:00

Τον συντονισμό της δράσης όλων των δυνάμεων που έχουν εναντιωθεί στην πολιτική του Μνημονίου, ζητά η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινή ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι «μετά τη συμφωνία του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνησή του, δρομολογούνται δραματικές εξελίξεις σε βάρος του λαού».

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «θεωρεί υποχρέωσή της να απευθυνθεί σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, που έχουν έμπρακτα αντισταθεί στην πολιτική των μνημονίων, προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας για να αποτρέψουμε την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης και το πακέτο των μέτρων που τη συνοδεύουν».

Επίσης, υπογραμμίζει ότι είναι πια επιτακτική ανάγκη για όλους μας, να ανταποκριθούμε στο αίτημα της νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας, που έχει διαμορφωθεί εναντίον της ασκούμενης πολιτικής και της κυβέρνησης.

Η αντίσταση, η αλληλεγγύη και η διαμόρφωση της ελπίδας για την προοδευτική διέξοδο από την κρίση, πρέπει να είναι η δικιά μας απάντηση στη χώρα μας και προς όλους τους δοκιμαζόμενους λαούς της Ευρώπης , καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron