Αθλητικά
Ζητούνται οκτώ εκατ. ευρώ για να... ποτιστεί το "τριφύλλι"

Ζητούνται οκτώ εκατ. ευρώ για να... ποτιστεί το "τριφύλλι"

  • 08 Φεβρουαρίου 2012, 17:40

Άμεση είναι η ανάγκη να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οκτώ εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την Sportday. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο αναλύεται σε πέντε εκατομμύρια ευρώ τα οποία αφορούν σε οφειλές σε ποδοσφαιριστές και τρίτους (μέχρι τις 31/12/2011) και άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ τα οποία αφορούν φόρους της UEFA.

Η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να δώσει την πρώτη άδεια στους πράσινους θα πρέπει να έχει λάβει από αυτούς έγγραφα και αποδείξεις ότι οφειλές δεν υπάρχουν και όλοι είναι πληρωμένοι. Πράγμα που σημαίνει ότι για να υπάρχουν τα έγραφα αυτά και όλα να είναι έτοιμα για να αποσταλούν στην UEFA θα πρέπει η ΠΑΕ να έχει προχωρήσει σε πληρωμές μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Ο Δημήτρης Γόντικας τα παραπάνω τα επεσήμανε σε μια επιστολή του προς τους μετόχους, στεκούμενος στην άμεση ανάγκη που υπάρχει να εισροή χρημάτων στην ομάδα.

Η πίεση αυξάνεται και έτσι φαίνεται να κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο δανείου με εγγυητή τον Ανδρέα Βγενόπουλο και άλλους μετόχους ή η καταβολή χρημάτων από τον κ. Βγενόπολου με άλλους επιχειρηματίες πριν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ήδη ο Δημήτρης Γόντικας στην επιστολή του έχει επισημάνει ότι ο χρόνος πιέζει και ότι θα πρέπει τα πράγματα να είχαν αρχίζει να τακτοποιούνται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron